na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Must-have komad tvog stila - adidas Campus 00s
Must-have komad tvog stila - adidas Campus 00s
Buzz crew
10.07.2024.

Must-have komad tvog stila - adidas Campus 00s

Ćao ekipa! Stjuart opet.

Ako ne možete da zamislite dan bez Instagrama i bez redovnog praćenja najpoznatijih blogova i portala na svijetu, do sada ste primijetili da se svake sekunde većina objava odnosi na „street style” kombinacije koje donose najpopularniji influenseri, modni blogeri i umjetnici koji su dio hip-hop i pop kulture. Njihov stil, kada govorimo o svakodnevnom, ali i stilu za večernje prilike, uvijek su upotpunjeni urbanim patikama. Ovo nesumnjivo uključuje patike adidas Campus 00-ih o kojima se najviše govori.

adidas Campus 00s su kultne Lifestyle patike, iako su debitovale na košarkaškom terenu. Iconic silueta obučena u vrhunsku kožu i mekani tekstil karakteristične boje i modernog dizajna su upravo razlozi zašto sam odabrao adidas Campus 00s i uskoro će biti "must-have" element vašeg stila. Cropped džins, oversize adidas majica i kačket New Era je moja ljetnja kombinacija uz ove patike.

Originalne i posebne, dizajnirane za svakodnevno nošenje ili za malo “elegantnije” prilike – sve ovo su adidas Campus patike iz 00-ih.

Patike su dostupne u svim BUZZ prodavnicama i online.

Do idućeg puta,

 

@stjuarti

Slični članci