na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

RETRO TECH RUNNER
RETRO TECH RUNNER
Buzz crew
21.08.2024.

RETRO TECH RUNNER

Pozz ekipo,

Septembar je sve bliže, što znači samo jedno – vrijeme je za pravu ‘back to school’ sneaker kupovinu! Kao neko ko stalno balansira između škole, sporta i druženja u kraju, znao sam da u potrazi za novim parom moram pažljivo da biram. Tu su se savršeno uklopile nove Nike P-6000 ili - moj latest pick up.

Prva stvar koja mi je privukla pažnju kod P-6000 je njihov dizajn. Ovaj model je “mlađi brat” Nike Pegasus-a iz 2006. godine, zato je prisutna estetika ranih 2000-ih.  Retro vibe se apsolutno osjeća kada ih obujete i savršeno se uklapa sa današnjim trendovima. Volim kada spajaju nostalgične vibracije sa modnim detaljima – kombinacija koja nije previse ni futuristička, ali ni dosadna.

Druga stvar koja je bila i odlučujuća da baš ovaj par bude moj izbor, jeste udobnost! Njihova višeslojna mrežasta struktura omogućava stopalu da diše, dok podloga sa mekanom pjenom pruža savršen balans između jastučaste podrške i čvrstine.

Nike P-6000 su odličan izbor za ljubitelje mode, udobnosti i sporta i bez sumnje odličan dodatak tvojoj kolekciji.  Savršeno se uklapaju uz farmerke i trenerke, tako da su definitivno siguran izbor. Ne moram da razmišljam da li ću izgledati dobro – znam da hoću!

Svoj par možeš pronaći u najbližem Buzz shop-u, ili poručiti online.

See ya!

 

@vanjavu

Slični članci