na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Nike Dunk Low: The Iconic One
Nike Dunk Low: The Iconic One
Buzz crew
25.09.2024.

Nike Dunk Low: The Iconic One

Ćao svima!


Ja sam Iljana, a možete me zvati, Illy. Profesionalni sam sportista, a u posljednje vrijeme i fashion influenser. Ono što najviše volim je kombinovanje svijeta sporta sa modom, posebno urbani stil koji me najbolje opisuje. Iako većinu vremena, zbog prirode mog posla, nosim različite Nike modele -  moj omiljeni i najnošeniji model svih vremena su Nike Dunk Low Next Nature.

Kada sam otvorila kutiju sa patikama i prvi put ih vidjela, znala sam da su posebne. Neodoljiva mauve boja ovog modela odmah privlači pažnju i savršena je za svaku urbanu kombinaciju. Nike Dunk Low su ikona košarke iz 80-ih.  Njihov low profile sa klasičnim vezanjem, uz Nike logo koji naglašava kvalitet, originalnost i stil najbolje marke, jasno stavljajući do znanja svima zašto je Nike vaš najbolji izbor.

Udobne, lake i moderne – Nike Dunk Low Next Nature su model koji se može opisati kao must-have. Da, ovaj model može začiniti bilo koju vašu kombinaciju!  Ovaj put sam ih uparila sa Nike majicom i jednostavnom crnom suknjom. Kako biste ih vi stilizovali? Pokažite nam svoje kombinacije i označite Buzz na Instagramu. Do tada, uživajte u ovim sunčanim danima, opustite se i hodajte ponosno u svojim novim Dunks.

Dostupne u svim BUZZ šopovima i online.


Puno ljubavi,

@illy

 

Slični članci