na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

AF1 EVO: REDEFINING COMFORT AND COOL
AF1 EVO: REDEFINING COMFORT AND COOL
Buzz crew
16.10.2024.

AF1 EVO: REDEFINING COMFORT AND COOL

Pozdrav ljudi!

Ako ste ljubitelji patika kao i ja, onda vam iz Buzz-a stižu dobre  vijesti!



Kada su patike u pitanju, moj ukus je raznovrstan i uvijek izaberem neke malo drugačije, koje se izdvajaju od ostalih iz kolekcije koju imam. Međutim, rijetko kada propustim “hibrid” nekog klasik modela, jer noviteti na patici mi daju slobodu da budem maštovit, da eksperimentišem i probam nove kombinacije oblačenja.

Siguran sam da smo svi imali bar jedan par “Air Force 1” u svojoj kolekciji? Baš zbog toga, ovoga puta nas je Nike obradovao sa “Air Force 1 Evo”. Moje “forsice” sada imaju air bubble i wavy nike swoosh, što je predobro ako mene pitate. Ostatak patike bih rekao da je isti - fin i udoban materijal, sa kojim može lagano da se uđe u jesenju sezonu. Sa forsicama se jednostavno ne može pogriješiti.

Air Force je poslije streetwear-a najpopularniji kod ljubitelja košarke, zbog kojih danas ove patike i postoje. Nike je 1982 predstavio AF1 kao basket patiku i nakon više od 40 godina i dalje uživamo u raznim varijacijama i bojama ovog legendarnog Nike modela.

Svoje nove forsice sam kombinovao uz sportski outfit po bojama, a to nije jedini način da se iznese dobar fit, zbog toga su Air Force 1 Evo savršen izbor.

Tvoj par Air Force 1 Evo  te čekaju u najbližem BUZZ šopu ili online. Požuri i zgrabi svoj par.

 

See ya!

 

@vanjavu

Slični članci